Schmidt houdt rekening met PSV-transfer: 'Er wordt onderhandeld'

Schmidt houdt rekening met PSV-transfer: 'Er wordt onderhandeld'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 15:56vr 25-09-2020 om 15:56

Roger Schmidt houdt rekening met een vertrek van Jorrit Hendrix. De 25-jarige middenvelder denkt na over zijn toekomst en ontbrak daardoor in de wedstrijdselectie voor het gewonnen Europa League-duel met NS Mura (1-5).

Schmidt hoopt in de laatste anderhalve week van de transferperiode nog een middenvelder te verwelkomen bij PSV. Dat heeft onder meer te maken met het mogelijke vertrek van Hendrix. "Jorrit denkt na over zijn toekomst, misschien vertrekt hij nog", wordt Schmidt geciteerd door Voetbal International.

"Dat Jorrit misschien een volgende stap maakt, begrijp ik wel. Hij speelt hier al lang. Het is niet zeker dat hij vertrekt, maar de kans bestaat wel. Daarom ontbrak hij donderdag in de selectie. Op de achtergrond wordt er onderhandeld. Jorrit is een geweldige speler. Als hij blijft, zou ik dat ook mooi vinden", aldus Schmidt.

Het is onbekend welke clubs geïnteresseerd zijn in Hendrix. Twee weken geleden leek Serie A-promovendus Spezia in de markt, maar de nieuwe club van Jeroen Zoet pakte vooralsnog niet door.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws