'We hopen dat dit een transfer via de voordeur wordt en niet via de achterdeur'

'We hopen dat dit een transfer via de voordeur wordt en niet via de achterdeur'

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 19:19vr 25-09-2020 om 19:19

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 00:57za 26-09-2020 om 00:57

Youssef El Akchaoui, zaakwaarnemer van Spartaan Mohamed Rayhi, hoopt dat Sparta meewerkt aan een transfer naar Al-Batin. De speler zit met zijn hoofd al bij zijn mogelijke nieuwe club, zegt El Akchaoui.

Sparta wees al een bod van Al-Batin af. "Wij willen, en Al-Batin wil dat ook, de transfer vandaag of morgen nog afronden. Ik heb Van Stee (technisch directeur, Sparta, red.) vanmiddag andere opties en ideeën voorgelegd en hij zal dat met andere mensen binnen de club moeten bespreken. Wij hopen in ieder geval oprecht dat dit een transfer via de voordeur gaat worden en niet via de achterdeur", zegt El Akchaoui in gesprek met Voetbal International.

El Akchaoui hoopt op medewerking van Sparta. "We moeten professioneel blijven, maar dit speelt wel in het koppie van Mohamed. We hebben een goede verstandhouding met iedereen binnen Sparta en willen dat graag zo houden. Maar sommige mensen binnen Sparta moeten wel reëel blijven."

"Hij is transfervrij naar Sparta gekomen en heeft nu een bepaalde staat van dienst. Ik begrijp dat hij een belangrijke speler is, maar Sparta heeft nog tot 5 oktober om een vervanger te vinden", zegt El Akchaoui. "Ik ken het scoutingsapparaat van Sparta en zij hebben echt wel een lijstje met mogelijke opvolgers. Mohamed wil gewoon heel graag en zijn kop staat die kant op."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Sparta meewerken?

Ja
56%
Nee
44%
(460 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws