'PSV heeft gewenste middenvelder bijna binnen en betaalt negen miljoen euro'

'PSV heeft gewenste middenvelder bijna binnen en betaalt negen miljoen euro'

25-09-2020 23:34 Laatste update: 23:45
270

PSV is dicht bij de komst van Toulouse-speler Ibrahim Sangaré (22). De middenvelder moet de Eindhovense club ongeveer negen miljoen euro gaan kosten. 

Met dat nieuws pakt het Eindhovens Dagblad vrijdagavond uit. PSV hoopt Sangaré zaterdag al medisch te keuren. De drievoudig international van Ivoorkust moet op het PSV-middenveld gaan zorgen voor de nodige dynamiek en fysieke kracht. Bronnen rondom de club melden dat Sangaré ongeveer negen miljoen euro moet kosten.

Eerder presenteerde PSV Philipp Max al als de nieuwe linksback. De Duitser, die overkwam van FC Augsburg, kostte de Eindhovense club ook miljoenen. Eran Zahavi versterkt de PSV-selectie dit seizoen ook, maar er moet nog wat papierwerk geregeld worden voordat hij inzetbaar is. Het is nog niet bekend of de Israëlische spits de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Heracles Almelo gaat halen.

Sangaré kwam tot op heden in 86 officiële wedstrijden van Toulouse, dat actief is in de Ligue 2, in actie. Daarin wist hij twee keer het net te vinden en gaf hij vijf assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie