Gewilde Lyon-speler 'rond met Arsenal': 'Ze zitten te ver van de vraagprijs af'

Gewilde Lyon-speler 'rond met Arsenal': 'Ze zitten te ver van de vraagprijs af'

26-09-2020 11:03 Laatste update: 11:05
9

Arsenal is rond met Houssem Aouar, maar nog niet met Olympique Lyon. De Franse club ziet zijn sterspeler liever helemaal niet vertrekken. Voorzitter Jean-Michel Aulas maakt dat duidelijk op social media.

Volgens L'Equipe zijn Aouar en Arsenal al rond over de persoonlijke voorwaarden. Het probleem is Lyon, dat miljoenen voor hem vraagt, maar hem liever in Frankrijk houdt. Arsenal deed volgens L'Equipe al een bod van 40 miljoen euro, echter hoopt Lyon op een hoger bedrag. De verwachting is dat de club niet akkoord gaat voor minder dan 60 miljoen.

'Arsenal zit te ver van de vraagprijs voor Houssem af', schrijft Aulas op Twitter. 'We rekenen erop dat hij tegen Lorient een geweldige wedstrijd speelt en volgend seizoen met Olympique Lyon de Champions League ingaat.'

Aulas lijkt een onderhandelingspositie in te nemen. De voorzitter van Lyon meldt zich vaker op social media wanneer een transfer volgens de media dichtbij is. Dat deed hij ook met Memphis Depay, die volgens De Telegraaf op weg was naar FC Barcelona. Aulas maakte korte metten met dat bericht en stelde dat Barcelona nog niet eens een bod gedaan had.