'Barça wijst bod van 150 miljoen euro op Fati af, aanvaller blijft in Camp Nou'

'Barça wijst bod van 150 miljoen euro op Fati af, aanvaller blijft in Camp Nou'

26-09-2020 11:47
53

FC Barcelona heeft een bod van 150 miljoen euro ontvangen op supertalent Ansu Fati. De Spaanse grootmacht verwees de aanbieding van een niet nader genoemde club meteen door naar de prullenbak.

Dat meldt Marca. Bij Barcelona wordt verwacht dat Fati in de toekomst een van de absolute uitblinkers van het elftal wordt. De clubleiding gaat dan ook niet in op aanbiedingen voor de aanvaller, welk bedrag er ook op tafel komt. 

Wedden

Meer odds

Een paar dagen geleden kwam er een bod van 125 miljoen euro plus 25 miljoen aan bonussen binnen in Camp Nou, maar de Barça-leiding twijfelde geen moment en wees het bod af. Voor de coronapandemie kwam er al een bod van 100 miljoen euro binnen op Fati, ook deze werd geweigerd. Ronald Koeman heeft vertrouwen in de jonge aanvaller: de trainer haalde hem een aantal dagen geleden bij de definitieve selectie voor het eerste elftal. Fati heeft een ontsnappingsclausule van 400 miljoen euro, waardoor een transfer onwaarschijnlijk is.

Welke club er een bod van 150 miljoen euro heeft uitgebracht op Fati is niet bekend, maar Manchester United houdt de verrichtingen van de aanvaller nauwgezet in de gaten.