Tadic ziet potentie bij Ajax: 'De potentie om net zo goed te worden als Ziyech'

Tadic ziet potentie bij Ajax: 'De potentie om net zo goed te worden als Ziyech'

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 12:00za 26-09-2020 om 12:00

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 12:02za 26-09-2020 om 12:02

Dusan Tadic denkt dat Antony alles in zich heeft om net zo goed te worden als Hakim Ziyech. De Servische aanvaller geeft aan dat Ajax een sterke selectie heeft, maar aanwinsten zijn nog steeds welkom.

Ajax verloor de afgelopen jaren spelers als Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech en Donny van de Beek, maar ook steunpilaren als Lasse Schöne en Joël Veltman. "Natuurlijk zijn het fantastische spelers en we missen ze heel erg", vertelt Tadic in gesprek met De Telegraaf. "Maar Ajax is nooit tevreden, altijd hongerig. Je moet de lat hoog leggen om hoog te kunnen springen. Aan het einde van het seizoen zien we of dat is gelukt."

Antony
Ajax moet het dit seizoen doen zonder Ziyech, maar Tadic heeft vertrouwen in aanwinst Antony. De Servische aanvaller denkt dat de Braziliaan door kan groeien naar het niveau van Ziyech. "Hakim is in de jaren dat ik met hem heb gevoetbald een belangrijke speler geweest. Antony is veelbelovend. We moeten hem de tijd geven en helpen om net zo goed te worden als Hakim. Maar die potentie heeft hij zeker. Ik denk dat Ajax nog heel veel plezier aan deze jongen gaat beleven, zoals de fans ook altijd van Hakim hebben genoten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws