Onana kan fans Ajax niet geruststellen: 'Nieuwe uitdaging is ook belangrijk'

Onana kan fans Ajax niet geruststellen: 'Nieuwe uitdaging is ook belangrijk'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 07:28zo 27-09-2020 om 07:28

Andre Onana kan de fans van Ajax nog niet beloven dat hij dit seizoen in Amsterdam blijft. De 24-jarige doelman benadrukt na de 2-1 zege op Vitesse dat hij nog altijd een transferwens heeft.

"In het voetbal weet je nooit wat er gaat gebeuren. Ik heb nog een contract en ik ben hier zeer gelukkig", vertelt Onana aan FOX Sports. "Ik zal mijn uiterste best doen als ik nog hier ben, maar alleen God weet wat er komende week gaat gebeuren. Maar ik ben hier gelukkig, ik hoop dat we kampioen worden. Ik ben eerste doelman en ik speel alles."

De Kameroener kwam in 2015 over van FC Barcelona en groeide na het vertrek van Jasper Cillessen uit tot eerste doelman. Hij heeft nog een tweejarig contract in de Johan Cruijff Arena. "Voor mij is het ook belangrijk om een nieuwe uitdaging te krijgen. Ik blijf hier niet altijd. Maar wanneer? Als het nu is, is het nu, maar als ik hier volgend jaar nog steeds ben is dat geen probleem. Ik ben hier heel gelukkig."

Volgens Onana hoeft Ajax zich geen zorgen te maken als hij vertrekt. "Niemand zal huilen. Ajax is een grote club en we hebben geweldige keepers. We hebben Dominik (Kotarski, red.) en Maarten (Stekelenburg, red.), die is denk ik zelfs beter dan ik. Als zij de kans krijgen, zullen ze het zelfs beter doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws