Koopmeiners gelinkt aan transfer naar Leeds United: 'Huiberts heeft niets gezegd'

Koopmeiners gelinkt aan transfer naar Leeds United: 'Huiberts heeft niets gezegd'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 07:54zo 27-09-2020 om 07:54

Teun Koopmeiners staat volgens berichten in Engeland in de belangstelling van Premier League-promovendus Leeds United. AZ-trainer Arne Slot en de aanvoerder zelf houden zich op de vlakte.

Volgens The Telegraph is Koopmeiners één van de kandidaten om het middenveld van Leeds te versterken. "Ik heb het ook gelezen, maar voor mij zijn het op dit moment niet meer dan geruchten", reageert Slot tegenover NH. "Ik heb Max vanmiddag (zaterdag, red.) nog gesproken en hij heeft er niets over gezegd. Ik moet je eerlijk zeggen dat het laatste waar ik mij nu druk over maak die geruchten zijn. We hebben een 3-1 voorsprong weggegeven en daar balen we met z'n allen ontzettend van."

Koopmeiners ligt nog tot medio 2023 vast in Alkmaar, waardoor AZ een fors bedrag aan hem zou kunnen verdienen. "Dat is aan de club. Maar als ik heel eerlijk ben, ben ik na zo'n wedstrijd totaal niet bezig met dat", stelt de 22-jarige middenvelder bij FOX Sports. "Ik ben speler van AZ en daar ben ik hartstikke trots op. Op dit moment doe ik daar mijn uiterste best voor. Het enige dat nu in mijn hoofd zit is de wedstrijd."

AZ speelde met 3-3 gelijk bij Fortuna Sittard. De ploeg van Slot verspeelde daardoor opnieuw punten in de Eredivisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Leeds een goede club zijn voor Koopmeiners?

Ja
78%
Nee
22%
(1520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws