De Boer haalt uit naar 'oliedomme' Ihattaren: 'Hij is een beetje in de war'

De Boer haalt uit naar 'oliedomme' Ihattaren: 'Hij is een beetje in de war'

27-09-2020 17:05 Laatste update: 17:15
80

Ronald de Boer heeft geen goed woord over voor het opmerkelijke gedrag van Mohamed Ihattaren op Instagram dit weekend. De achttienjarige spelmaker ontvolgde PSV en volgde vervolgens het account van Ajax.

Het opmerkelijke voorval kwam zondag voor de uitwedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo ter sprake in de FOX Sports-studio. "Hij zou eerst PSV hebben ontvolgd en is daarna Ajax gaan volgen. Toen mensen erachter kwamen, heeft hij het snel weer omgedraaid", aldus presentator Jan-Joost van Gangelen.

De Boer reageert scherp. "Als het zo is, dan is dat oliedom. Laten we het erop houden dat hij een beetje in de war is de laatste tijd, in een moeilijke periode zit en jong is", zegt de analist.

Ihattaren gaf ook een like aan een post van Ajax met foto's van de afsluitende training voor het competitieduel met Vitesse, die zaterdagavond werd gespeeld (2-1). Op het moment dat het opmerkelijke Instagram-gedrag van de neo-international werd opgemerkt, ontvolgde hij Ajax snel weer en kreeg PSV er weer een volger bij.