De Boer begrijpt Bazoer niet: 'Vind ik jammer, je bent zo goed bezig'

De Boer begrijpt Bazoer niet: 'Vind ik jammer, je bent zo goed bezig'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 20:57zo 27-09-2020 om 20:57

Ronald de Boer vond Riechedly Bazoer 'fantastisch' tegen Ajax, maar de Vitesse-verdediger moet volgens de oud-international zijn maniertjes afleren. Na de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena kreeg hij het aan de stok met Daley Blind en Dusan Tadic.

De Boer vond Bazoer en ploeggenoot Oussama Tannane in de eerste helft 'fantastisch'. Dat veranderde na rust. "Het was op een gegeven moment Bazoer en Tannane tegen Ajax. Die spelen hun eigen wedstrijd. Dat vind ik jammer, je bent zo goed bezig", reageert de FOX Sports-analist in Dit Was Het Weekend.

Bazoer maakte de gelijkmaker tegen Ajax en provoceerde vervolgens het publiek in de Johan Cruijff Arena. "Er was ongelofelijk veel irritatie richting Bazoer", constateert De Boer. "Hij maakt een wereldgoal en dan gaat hij de boel een beetje opjutten. Dan denk ik: waarom? Je hebt bij Ajax gezeten, je hebt fantastisch gespeeld. Maar je moet niet het publiek irriteren."

Na het laatste fluitsignaal haalde Blind en Tadic hun gram: de twee Ajacieden juichten ogenschijnlijk bewust voor de neus van de oud-Ajacied. De Boer: "Er is zoveel irritatie... Ik denk dat dat zijn probleem is waardoor hij niet de volgende stap kan maken. Want in potentie heeft hij alles."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws