Dembélé leeft Koeman-regel niet na en arriveert te laat voor training Barcelona

Dembélé leeft Koeman-regel niet na en arriveert te laat voor training Barcelona

28-09-2020 19:54
52

Ousmane Dembélé kan een reprimande van Ronald Koeman verwachten bij FC Barcelona. De 23-jarige Fransman kwam maandag – niet voor het eerst – te laat opdagen voor de training, zo registreerden de camera's van Deportes Cuatro.

Dembélé arriveerde om 10.15 uur op het trainingscomplex, terwijl Koeman zijn spelers uiterlijk om 10.00 uur verwacht. Het was al de tweede keer sinds de aanstelling van de Nederlandse trainer dat de vleugelaanvaller te laat was. Koeman heeft discipline juist hoog in het vaandel staan en heeft sinds zijn entree bij Barça de regels aangescherpt.

Barcelona telde drie jaar geleden minimaal 105 miljoen euro neer om Dembélé over te nemen van Borussia Dortmund. Sindsdien worstelt de rappe aanvaller echter met de discipline. Zo verscheen hij in het verleden meermaals te laat voor de training. Spaanse media weten dat mede aan het feit dat Dembélé vaak tot diep in de nacht Fortnite speelt.

Dembélé lijkt onder Koeman voorlopig genoegen te moeten nemen met een plekje op de bank. In het Primera División-duel met Villarreal vormden Lionel Messi, Antoine Griezmann, Philippe Coutinho en Ansu Fati de voorhoede. De Fransman viel twintig minuten voor tijd in voor Fati, die twee keer scoorde.