'Monchi ziet AZ-aanvaller Idrissi als kers op de taart voor Sevilla'

'Monchi ziet AZ-aanvaller Idrissi als kers op de taart voor Sevilla'

29-09-2020 15:35
87

Sevilla heeft zijn oog laten vallen op Oussama Idrissi. Volgens El Desmarque concurreert de subtopper uit de Primera División met het Italiaanse Napoli en het Engelse Wolverhampton Wanderers om de linksbuiten van AZ.

Het Spaanse medium claimt dat de Alkmaarders zelfs al een bod van zestien miljoen euro ontvingen van Wolves. Ook Sevilla is dus echter in de race. Technisch directeur Monchi is gecharmeerd van de 24-jarige Marokkaanse international, die in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán mogelijk Luuk de Jong van assists kan gaan voorzien.

Wedden

Meer odds

Monchi ziet Idrissi als de kers op de taart voor het team van trainer Julen Lopetegui, zo schrijft El Desmarque. Hoewel hij nog jong is en zich nog verder kan ontwikkelen, heeft hij toch al de nodige ervaring opgedaan voor zijn nationale team en in de Europa League. Idrissi was vorig seizoen goed voor zeventien goals en tien assists in veertig officiële duels. Dit seizoen worstelt de vleugelaanvaller vooralsnog met zijn fitheid.

Idrissi gaf deze zomer al aan open te staan voor een nieuwe uitdaging. Hij speelde eerder in de jeugd van Feyenoord en voor FC Groningen. Begin 2018 maakte hij voor twee miljoen euro de overstap naar AZ. Zijn huidige marktwaarde wordt op twaalf miljoen geschat.