Sparta onderhandelt over transfers: 'Nog groot verschil met bod Groningen'

Sparta onderhandelt over transfers: 'Nog groot verschil met bod Groningen'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 08:25wo 30-09-2020 om 08:25

Laatste update: woensdag 30 september 2020 om 08:37wo 30-09-2020 om 08:37

Sparta is het seizoen dramatisch begonnen met nul punten uit drie duels en voor het verstrijken van de transferdeadline dreigen ook Abdou Harroui en Mo Rayhi nog te vertrekken. Technisch directeur Henk van Stee heeft nog hoop op een langer verblijf van Harroui.

"Tussen hetgeen FC Groningen biedt en wij vragen is een groot verschil en sowieso loopt zijn contract nog twee jaar door", zegt Van Stee in De Telegraaf. "De situatie van Rayhi, die naar Saudi-Arabië (Al Batin, red.) kan, is anders, doordat hij een clausule in zijn contract heeft. Alleen wil die club dat bedrag nog niet betalen." Rayhi werd onlangs weggestuurd van de Sparta-training na een emotioneel gesprek met Fraser.

Van Stee vindt het belangrijk om de financiële positie van Sparta te beschermen, zeker in de coronatijd. "Het gaat er allemaal over hoeveel geld de speler daar kan verdienen, maar misschien mogen we er als Sparta dan ook een klein bedragje aan overhouden? Om tot een deal te komen, moeten alle drie de partijen tevreden zijn. Voor ons geldt dat wij nog niet blij zijn."

De directeur maakt zich wel zorgen over de kwaliteit van de Sparta-selectie bij het vertrek van het tweetal. "Het zijn twee belangrijke spelers voor ons, dus die raken we in dit stadium van het seizoen liever niet kwijt. We weten dat Sparta een club is die al dertig jaar overleeft door spelers te verkopen", zegt Van Stee. "Maar je kunt niet aan het verkopen blijven. Het gaat er ook om dat je kwaliteit op het veld hebt staan." De club gaat bij transfers van Harroui en Rayhi op zoek naar vervangers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws