'Leeds doet zaken met Bayern: PL-transfer Koopmeiners lijkt uitgesloten'

'Leeds doet zaken met Bayern: PL-transfer Koopmeiners lijkt uitgesloten'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 10:37wo 30-09-2020 om 10:37

Leeds United heeft Bayern München-middenvelder Michaël Cuisance bijna binnen. De Premier League-club lijkt dus af te zien van AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners, die in het geruchtencircuit ook aan Leeds gelinkt werd.

Leeds heeft inmiddels al een akkoord bereikt met Bayern over de transfersom van Cuisance, meldt The Athletic. De club betaalt ongeveer 22 miljoen euro voor de Franse jeugdinternational. Bayern houdt op deze manier een winst van ongeveer twaalf miljoen euro aan de middenvelder over: Cuisance kwam vorig jaar over van Borussia Mönchengladbach. Bayern heeft ook een terugkoopclausule opgenomen in de deal: mocht Cuisance het goed doen in Engeland, dan kan Der Rekordmeister hem terughalen.

Premier League-promovendus Leeds was al langere tijd op zoek naar een versterking voor het middenveld. AZ-aanvoerder Koopmeiners stond ook op het lijstje van de club, maar die interesse werd nooit écht concreet. Nu Leeds zo goed als rond is met Cuisance en Bayern lijkt een transfer van Koopmeiners naar de club uitgesloten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws