Albers: 'Geen enkele behoefte om voor die positie een speler naar Ajax te brengen'

Albers: 'Geen enkele behoefte om voor die positie een speler naar Ajax te brengen'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 14:50wo 30-09-2020 om 14:50

In de zoektocht naar een middenvelder hoeft Ajax zich niet te melden voor een speler van Guido Albers. De zaakwaarnemer wil de ontwikkeling van Kenneth Taylor niet in de weg zitten.

Ajax wordt regelmatig gelinkt aan controlerende middenvelders, terwijl Davy Klaassen op de nominatie staat om terug te keren naar Amsterdam. Albers, die onder meer Donny van de Beek vertegenwoordigt, gaat in elk geval geen middenvelders naar Ajax brengen.

"Ik heb geen enkele behoefte om voor die positie een speler naar Ajax te brengen", beklemtoont hij in de Ajax Life Podcast. Het heeft alles te maken met Taylor. "Ik ben ervan overtuigd dat Kenneth in de komende seizoenen basisspeler kan worden. Dan ga ik Ajax natuurlijk niet stimuleren om er op zijn positie nog een speler bij te halen."

Taylor (18) staat te boek als één van de grootste talenten in zijn lichting, is een vaste waarde bij Jong Ajax en verlengde onlangs zijn contract tot medio 2024. "De club ziet wel wat in me geloof ik", concludeerde hij deze week in gesprek met Nieuwsblad Heiloo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws