'Klaiber geeft jawoord aan Ajax en tekent voor vier seizoenen in Amsterdam'

'Klaiber geeft jawoord aan Ajax en tekent voor vier seizoenen in Amsterdam'

30-09-2020 15:48 Laatste update: 01-10-2020 16:01
217

De controversiële overstap van Sean Klaiber naar Ajax is nagenoeg rond, meldt De Telegraaf. Woensdag heeft de 26-jarige rechtsback van FC Utrecht ook een persoonlijk akkoord bereikt met de Amsterdamse club.

Ajax en FC Utrecht werden het dinsdagavond eens over een transfersom van vijf miljoen euro, die door bonussen nog kan oplopen tot zeven miljoen. Inmiddels is ook de hoofdrolspeler akkoord. Klaiber tekent voor vier seizoenen in de Johan Cruijff Arena.

Wedden

Meer odds

Klaiber ondergaat op dit moment een medische keuring bij Ajax. Als dat geen onverwachte problemen oplevert, kan de officiële bevestiging vanuit Amsterdam niet lang meer uitblijven. Klaiber is de opvolger van Sergiño Dest, die in Spanje is om zijn transfer naar FC Barcelona af te ronden.

Ajax versterkte zich eerder dit jaar met Antony, Mohammed Kudus en Maarten Stekelenburg. FC Utrecht heeft met Giovanni Troupée al een opvolger in huis, maar de club heeft volgens De Telegraaf ook een schaduwlijstje met Glenn Bijl (FC Emmen), Tobias Pachonik (VVV-Venlo) en Joshua Brenet (Hoffenheim).