Van de Beek maakt negentig minuten vol bij eenvoudig winnend Man United

Van de Beek maakt negentig minuten vol bij eenvoudig winnend Man United

30-09-2020 22:33
25

Manchester United heeft op eenvoudige wijze de kwartfinale van de League Cup bereikt. The Mancunians, met Donny van de Beek negentig minuten in de ploeg, wonnen met 0-3 bij Brighton & Hove Albion. The Seagulls konden het met basisspeler Joël Veltman niet zo spannend maken als afgelopen weekend.

Waar Odion Ighalo na een kleine twintig minuten nog miste, was het vlak voor rust wel raak voor de mannen van trainer Ole Gunnar Solskjaer. Een voorzet van Juan Manuel Mata werd door Scott McTominay van dichtbij ingekopt en daar kon Joël Veltman, basisspeler bij The Seagulls, niets tegen doen.

Wedden

Meer odds

Waar het competitieduel tussen de twee clubs een waar spektakelstuk was, viel het League Cup-treffen enorm tegen. Binnen vijf minuten was de uitkomst van het duel beslecht. Leandro Trossard zag een inzet op knappe wijze gepareerd worden door United-goalie Dean Henderson en aan de andere kant van het veld was het wel raak dankzij Juan Mata, die een fraaie hakbal van Van de Beek op waarde schatte: 0-2.

Daarmee was alle intensiteit wel uit de wedstrijd en kon United rustig aan gaan doen. In de slotfase werd het nog 0-3 dankzij een rake vrije trap van Paul Pogba en dus plaatsten The Mancunians zich relatief eenvoudig voor de kwartfinale van de League Cup. Komend weekend staat de volgende test in de Premier League op het programma. Op zondagavond speelt United tegen Tottenham Hotspur.