De Telegraaf: Utrecht meldt zich in Emmen in zoektocht naar Klaiber-vervanger

De Telegraaf: Utrecht meldt zich in Emmen in zoektocht naar Klaiber-vervanger

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 07:17do 01-10-2020 om 07:17

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 07:56do 01-10-2020 om 07:56

FC Utrecht hoopt Glenn Bijl binnen te halen als vervanger van Sean Klaiber, die op het punt staat een contract te tekenen bij Ajax. De FC Emmen-verdediger staat open voor een transfer.

Utrecht heeft inmiddels geïnformeerd bij Emmen naar de beschikbaarheid van Bijl, zo meldt De Telegraaf. Tot een concreet bod is de club uit de Domstad nog niet overgegaan, maar wel is duidelijk dat Bijl bovenaan het verlanglijstje van Jordy Zuidam - de technisch directeur van Utrecht - staat. Hij moet de vervanger worden van Klaiber, die al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Ajax.

Met Giovanni Troupée en Mark van der Maarel beschikt Utrecht over twee rechtsbacks in de huidige selectie, maar het hoopt een versterking binnen te halen mocht Klaiber naar Ajax vertrekken. Eerder informeerde het al bij VVV-Venlo naar Tobias Pachonik, maar na dat korte moment van contact bleef het stil vanuit de Domstad.

De 25-jarige Bijl was een van de dragende spelers bij Emmen de afgelopen seizoenen en heeft al aangegeven graag een stap hogerop te maken. De rechtsback kwam tot op heden tot 98 officiële duels in het shirt van Emmen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws