Ook in dat opzicht ben ik net Mike Trésor, die zal geen gekke stappen maken

"Ook in dat opzicht ben ik net Mike Trésor, die zal geen gekke stappen maken"

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 07:35do 01-10-2020 om 07:35

Ole Romeny speelt dit seizoen in het shirt van Willem II. De aanvaller kwam over van NEC en bewandelt hetzelfde pad als Mike Trésor eerder: Willem II huurt Romeny, met een optie tot koop.

Voor Romeny was het een simpele keuze om naar Willem II te vertrekken, zo geeft hij zelf toe. "Ik ben nog jong en moet zoveel mogelijk spelen", vertelt hij in gesprek met het Brabants Dagblad. "Ook in dat opzicht ben ik net Mike Trésor. Die zal geen gekke stappen maken. Natuurlijk heb ik met hem over Willem II gesproken. Hij zei dat ik het  moest doen omdat de manier van voetbal goed bij me past. Ik denk dat Willem II op veel manieren beter bij me past dan NEC."

Romeny en Trésor kennen elkaar goed en lijken op elkaar, vertelt Romeny. "We hebben wat overeenkomsten. We zijn allebei gek op de manier van voetballen van Neymar en we houden van dezelfde muziek. In Nijmegen kwamen we geregeld bij elkaar om lekker te chillen. Het is geweldig dat we bij Willem II weer samen zijn", sluit Romeny af.

Technisch directeur Joris Mathijsen van Willem II zag in het binnenhalen van Romeny 'een buitenkansje'. "Want het is een heel groot talent. Of we anticiperen op het vertrek van een speler? Er is momenteel voor niemand concrete belangstelling", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws