Steijn: 'Kan niet zo zijn dat wereldtop voor nul euro bij ons komt shoppen'

Steijn: 'Kan niet zo zijn dat wereldtop voor nul euro bij ons komt shoppen'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 08:18do 01-10-2020 om 08:18

NAC Breda is nog niet klaar op de transfermarkt. Trainer Maurice Steijn blijft hopen op de komst van FC Eindhoven-aanvaller Kaj de Rooij, terwijl verdediger Roger Riera op het lijstje staat van FC Barcelona.

NAC kent een uitstekende start in de Keuken Kampioen Divisie met vijftien punten uit vijf wedstrijden, maar hoopt zich nog verder te versterken. "We willen nog een buitenspeler met diepgang erbij", geeft Steijn aan in gesprek met De Telegraaf. "Daarvoor hebben we al lange tijd Kaj de Rooij van FC Eindhoven op het oog. Dat lijkt moeilijk te worden, maar we zijn nog wel met FC Eindhoven in gesprek. Als het definitief niet lukt, gaan we naar alternatieven kijken."

Het is nog niet zeker of de huidige selectie van de club uit Breda intact blijft. Vanuit Spanje is er interesse. "Qua uitgaande transfers is er de belangstelling van Barcelona voor onze centrumverdediger Roger Riera, die ze willen hebben voor Barcelona II", vervolgt Steijn. "Tot nu toe wil Barcelona geen transfersom betalen, maar hem ruilen voor twee andere spelers, maar dat is voor ons geen optie. Riera is voor ons een belangrijke speler en het kan niet zo zijn dat een club uit de wereldtop even voor nul euro bij ons komt shoppen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws