Utrecht sleept goede deal uit het vuur voor Klaiber: 'Was belangrijk voor de club'

Utrecht sleept goede deal uit het vuur voor Klaiber: 'Was belangrijk voor de club'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 12:47do 01-10-2020 om 12:47

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 12:49do 01-10-2020 om 12:49

Sean Klaiber verlaat FC Utrecht voor een avontuur bij Ajax. De rechtsback groeide op bij de club uit de Domstad en Utrecht gunt hem de stap naar de Amsterdamse club van harte.

"Sean kwam dertien jaar geleden binnen als een klein mannetje, die ervan droomde ooit voor FC Utrecht te mogen spelen in de Eredivisie. Hij vertrekt nu als een kerel en een onbetwiste basisspeler", geeft technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht aan op de clubwebsite. "Sinds zijn komst naar FC Utrecht heeft Sean zich zowel op als naast het veld ontwikkeld tot de mens en de voetballer die hij nu is."

Klaiber verlengde afgelopen jaar zijn contract bij Utrecht, waarbij overlegd werd dat hij een stap mocht maken mits de juiste voorwaarden op tafel kwamen. "Sean heeft aangegeven voor deze kans bij Ajax te willen gaan. In de onderhandelingen met Ajax is er een goede deal tot stand gekomen, wat erg belangrijk is voor de club", vervolgt Zuidam.

Klaiber tekent een contract voor vier seizoenen bij Ajax. "We willen Sean bedanken voor zijn periode bij FC Utrecht. Hij heeft daarin een belangrijke bijdrage geleverd bij de opbouw van de club, tot waar we nu staan. Verder wensen wij hem veel succes in zijn verdere carrière", sluit Zuidam af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws