Verrassende twist bij NAC Breda: Het gevoel is nu wel goed, daarom blijf ik

Verrassende twist bij NAC Breda: "Het gevoel is nu wel goed, daarom blijf ik"

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 17:04do 01-10-2020 om 17:04

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 17:14do 01-10-2020 om 17:14

Sydney van Hooijdonk voelt vertrouwen en heeft daarom besloten om te blijven bij NAC Breda. De spits leek eerder juist te vertrekken. Deze week werd bekend dat hij blijft.

Na een aantal reservebeurten rechtte Van Hooijdonk de rug. "Toen ik door de supporters werd toegezongen, drong het tot mij door dat ik niet weg wilde gaan en dat ik pas begonnen ben bij NAC", zegt hij tegen BN DeStem.

Van Hooijdonk heeft een verbeterd contract getekend en voelt dat hij serieus wordt genomen in Breda. "Ik word voor volwaardig aangezien. Teamgenoten maken opmerkingen als: Je mag niet weg, we hebben je doelpunten nodig om te promoveren. Kleine dingen die veel betekenen."

Van Hooijdonk is blij dat trainer Maurice Steijn het in hem ziet zitten. "De trainer geeft aan dat hij heel tevreden is over hoe ik het invul. En dat als ik zo doorga, hij mij er niet uithaalt. Het gaat mij niet om een basisplaats, die garantie geeft geen enkele club. NAC heeft vaak genoeg uitgesproken dat ze per se willen dat ik blijf waardoor ik niet zo snel meer op het tweede of derde plan beland. Ik zie genoeg perspectief en het gevoel is nu wel goed. Daarom blijf ik bij NAC."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws