'Volgende slag voor Brands en Everton: deal van 27 miljoen met Norwich'

'Volgende slag voor Brands en Everton: deal van 27 miljoen met Norwich'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 22:07do 01-10-2020 om 22:07

Director of Football Marcel Brands staat op het punt om de volgende slag te slaan met Everton op de transfermarkt. The Toffees hebben een akkoord bereikt met Norwich City over de overstap van Ben Godfrey, melden Sky Sports en The Telegraph donderdag.

Volgens de Engelse krant sloeg het gedegradeerde Norwich een voorstel van 22 miljoen euro plus 5,5 miljoen aan bonussen nog af, maar werd een verbeterde aanbieding wel geaccepteerd. Everton betaalt uiteindelijk 27 miljoen voor de 22-jarige centrale verdediger. Het bedrag kan door bonussen nog oplopen tot bijna 33 miljoen.

Hoewel Norwich afgelopen seizoen als laatste eindigde in de Premier League, staat Godfrey nog redelijk hoog aangeschreven in Engeland. Everton-manager Carlo Ancelotti gaf de voorkeur aan de Engels jeugdinternational boven een huurdeal voor Fikayo Tomori van Chelsea. Godfrey wordt vrijdag medisch gekeurd, waarna hij een meerjarig contract tekent op Goodison Park.

Everton versterkte zich eerder al met Allan, Abdoulaye Doucouré en James Rodríguez. De ploeg van Ancelotti is na drie speelrondes nog foutloos in de Premier League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws