Benfica wacht niet op Spurs en maakt transfer officieel: huur met optie tot koop

Benfica wacht niet op Spurs en maakt transfer officieel: huur met optie tot koop

Gepubliceerd: vrijdag 2 oktober 2020 om 08:43vr 02-10-2020 om 08:43

Laatste update: vrijdag 2 oktober 2020 om 08:43vr 02-10-2020 om 08:43

Tottenham Hotspur heeft met Carlos Vinícius de volgende aanwinst binnen. De 25-jarige aanvaller van Benfica wordt gehuurd door de Premier League-club, die ook een optie tot koop heeft bedongen.

Dat bevestigt Benfica via een officieel statement. Tottenham heeft de transfer zelf nog niet officieel gemaakt. De Engelse club neemt Vinícius op huurbasis over en heeft in de deal een optie tot koop bedongen. Spurs kan de aanvaller aan het einde van het seizoen voor een bedrag van 45 miljoen euro definitief overnemen van Benfica en betaalt een vaste huursom van drie miljoen euro.

Tottenham zat al langere tijd achter Vinícius aan, maar het duurde lang voordat er een deal bereikt werd met Benfica. De Engelse club wilde de aanvaller naar verluidt deze zomer definitief aantrekken, maar kon het niet eens worden over de transfersom. Er is vervolgens besloten om Vinícius op huurbasis binnen te halen, waarna er beslist kan worden of de deal definitief gemaakt wordt.

Vinícius werd donderdag al in Engeland verwacht voor een medische keuring. Spurs maakt de deal waarschijnlijk snel officieel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws