Klaassen laat Werder-supporters in spanning na training: 'Ik weet het niet'

Klaassen laat Werder-supporters in spanning na training: 'Ik weet het niet'

02-10-2020 14:15
48

Davy Klaassen laat de supporters van Werder Bremen nog even in spanning. De middenvelder wil naar verluidt geld inleveren om terug te keren naar Ajax, maar van een deal is zo vlak voor het sluiten van de markt nog geen sprake.

Bij Werder gaat men ervan uit dat Klaassen in de laatste week van de transfermarkt niet meer naar Ajax vertrekt, maar dat lijkt ijdele hoop. "Ik heb met Davy een open gesprek gehad over Ajax en ik weet dat hij, zolang hij hier is, alles zal geven", liet Werder-trainer Florian Kohfeldt eerder al weten.

Klaassen zelf laat zich verder niet uit over een mogelijke transfer naar Amsterdam, maar alles lijkt erop te wijzen dat de middenvelder snel naar Ajax verhuist. Tijdens de Werder-training van vrijdag liet hij een fan in het ongewisse, toen hem gevraagd werd naar zijn toekomst bij de club. "Ik weet het niet", was het antwoord van Klaassen, geciteerd door DeichStube.

De onderhandelingen tussen Werder en Ajax lopen vooralsnog stroef. De Bundesliga-club wil graag 13,5 miljoen euro ontvangen voor Klaassen, maar Ajax weigert vooralsnog verder te gaan dan tien miljoen euro.