Dumfries kritisch over rol Ihattaren bij PSV: 'Hij brengt niet genoeg'

Dumfries kritisch over rol Ihattaren bij PSV: 'Hij brengt niet genoeg'

02-10-2020 15:56
126

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries is hard voor zijn ploeggenoot Mohamed Ihattaren. Trainer Roger Schmidt is niet tevreden met de middenvelder en liet hem de afgelopen wedstrijden vaak op de bank beginnen. 

Dumfries ziet dat Ihattaren meer moet brengen dan hij op dit moment doet in Eindhoven. "Ik ben veel bezig met Mo", begint de verdediger op de persconferentie voor de wedstrijd van zondag tegen Fortuna Sittard. "Het is geen fijne situatie, dat hij op de bank zit. Het is voor hem een mooie uitdaging om zich in het team te knokken. Ik heb alle vertrouwen in hem, het is een fantastische voetballer. Maar hij moet het natuurlijk wel brengen."

Wedden

Meer odds

De PSV-aanvoerder probeert Ihattaren waar mogelijk te helpen, maar geeft aan dat het ook vanuit de achttienjarige middenvelder zelf moet komen. "Hij brengt niet genoeg. Mo kan verschrikkelijk goed voetballen. Als ik zie wat hij kan, dan brengt hij nu niet genoeg. Dat weet hij zelf ook. Het is een jonge jongen en een goede uitdaging voor hem. In dat proces wil ik hem graag helpen."

PSV en Fortuna Sittard trappen zondag om 16.45 uur af in Eindhoven.