VVV stunt: Kroatisch toptalent met Champions League-ervaring komt naar Venlo

VVV stunt: Kroatisch toptalent met Champions League-ervaring komt naar Venlo

02-10-2020 20:27
25

VVV-Venlo heeft gestunt op de transfermarkt en de komst van Ante Coric bevestigd. De aanvallende middenvelder, die jarenlang te boek stond als het grootste talent van Kroatië, wordt gehuurd van AS Roma.

Donderdag haalden de Limburgers al een speler in de Serie A op met Zinédine Machach (van Napoli) en één dag later slaat VVV opnieuw toe. Met Coric (23) komt er een speler met veel potentie naar Venlo: hij werd in 2018 door Roma voor zes miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb, maar kon in de Italiaanse hoofdstad nooit uitgroeien tot een vaste waarde. Hij speelde vorig seizoen voor Almeria in de Spaanse Segunda División.

Wedden

Meer odds

Toch heeft Coric ook Champions League-ervaring. De Kroaat speelde acht wedstrijden in het miljardenbal namens Zagreb en ook bij Roma kwam hij in één wedstrijd in actie. Daarnaast speelde de aanvallende middenvelder ook drie interlands voor Kroatië. In zijn periode bij Roma kwam hij tot 22 speelminuten, als invaller. De Italianen hebben naar verluidt een optie tot koop toegestaan aan VVV.