Presidentskandidaat Barça draait 180 graden: 'Veel vragen over Koeman'

Presidentskandidaat Barça draait 180 graden: 'Veel vragen over Koeman'

04-10-2020 09:08 Laatste update: 10:10
64

Na de vliegende start van Ronald Koeman bij FC Barcelona, komt Víctor Font razendsnel op zijn woorden terug. De presidentskandidaat stelde eerder dat de Nederlandse trainer hoe dan ook zou moeten vertrekken, maar hij heeft zijn mening bijgesteld.

Font, fel tegenstander van voorzitter Josep Maria Bartomeu, benadrukte eerder dat Xavi zijn gedroomde trainer is voor Barcelona. Zelfs de treble zou Koeman niet in het zadel kunnen houden. Nu schrijft Font echter dat hij de clubicoon en voormalig middenvelder van Barça vooral als een general manager ziet in het project dat ze samen hebben opgesteld.

Wedden

Meer odds

De 48-jarige presidentskandidaat stelt op Twitter dat hij veel vragen krijgt over wat er met Koeman zou gebeuren als hij wordt gekozen. Hij wil naar eigen zeggen vooral een 'winnend en consistent project neerzetten, waarin alle puzzelstukjes in elkaar vallen. In deze context is het zeker dat als de huidige positieve dynamiek qua spel en resultaten aanhoudt, dat er ook plaats is Koeman en zijn assistenten in het project dat wordt geleid door Xavi.'

Koeman won met Barça de eerste twee duels in La Liga. Zondag wacht de volgende test: dan komt Sevilla op bezoek in Camp Nou.