'Chelsea weigert voorstel van Bayern met optie tot koop van 77 miljoen euro'

'Chelsea weigert voorstel van Bayern met optie tot koop van 77 miljoen euro'

04-10-2020 09:53
27

Bayern München hoopt zich voor de transferdeadline nog te versterken met Callum Hudson-Odoi, maar Chelsea laat hem niet zonder slag of stoot gaan. De Premier League-topclub heeft een huurvoorstel met optie tot koop van 77 miljoen euro afgeslagen.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports. Bayern München zoekt een vleugelaanvaller die de concurrentie kan aangaan met Serge Gnabry, Leroy Sané en Kingsley Coman. Hudson-Odoi geldt als de belangrijkste kandidaat.

Chelsea leek na de komst van Timo Werner, Kai Havertz en Hakim Ziyech open te staan voor een (tijdelijk) vertrek van Hudson-Odoi, maar zaterdag stond de negentienjarige vleugelaanvaller in de basis tegen Crystal Palace. De Engels international speelde 83 minuten mee. "Callum toonde zeker in de tweede helft zijn snelheid en mogelijkheden. Hij komt zeker in onze plannen voor", vertelt manager Frank Lampard. 

The Blues willen een vertrek van Hudson-Odoi bevestigen noch ontkennen. "Er is nog geen definitief antwoord, maandag zullen we meer weten. Callum is onze speler, we houden rekening met wat hij wil, maar het moet werken voor ons", besluit Lampard.