'Tottenham laat aan Ajax gelinkte Sessegnon ervaring opdoen in Bundesliga'

'Tottenham laat aan Ajax gelinkte Sessegnon ervaring opdoen in Bundesliga'

Gepubliceerd: zondag 4 oktober 2020 om 10:13zo 04-10-2020 om 10:13

Tottenham Hotspur laat Ryan Sessegnon ervaring opdoen in de Bundesliga. De twintigjarige vleugelspeler wordt voor één seizoen verhuurd aan Hoffenheim, zo meldt onder meer Sky Sports.

Tottenham betaalde ruim een jaar geleden 27 miljoen euro voor Sessegnon, maar hij komt vooralsnog niet in de plannen van manager José Mourinho voor. De linkspoot bleef vorig seizoen steken op acht Premier League-optredens en na de komst van Sergio Reguilón vertroebelde zijn perspectief nog wat meer.

De Londenaren zijn daarom bereid om tijdelijk afscheid te nemen van Sessegnon. Hij stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar die wilden allemaal een optie tot koop in de deal opnemen. Dat was voor Spurs geen optie, waardoor nu Hoffenheim met de jonge Engelsman aan de haal gaat. In een eerder stadium werd Sessegnon ook gelinkt aan Ajax als mogelijke opvolger van Nicolás Tagliafico.

Brighton & Hove Albion, Southampton, Leeds United en Hertha BSC zaten naar verluidt eveneens achter Sessegnon aan. Hij ligt nog tot medio 2025 vast bij Tottenham.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws