'Feyenoord moet proberen om Zirkzee te huren, salaris is bij huren geen probleem'

'Feyenoord moet proberen om Zirkzee te huren, salaris is bij huren geen probleem'

04-10-2020 16:58
81

Dick Advocaat hoopt dat Feyenoord een poging gaat doen om Joshua Zirkzee te huren. De spits van Bayern München zou tijdelijk weg mogen bij Der Rekordmeister en Advocaat zet in op een last-minute transfer.

Advocaat zei op de persconferentie van afgelopen vrijdag al dat hij hoopt op een extra spits vanwege de vele blessures die Nicolai Jörgensen oploopt. Het nieuws dat Zirkzee wellicht gehuurd kan worden klinkt de Kleine Generaal dus als muziek in de oren. "Als het aan mij ligt ondernemen wij een poging om Zirkzee te huren", zegt hij op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen onder anderen tegen RTV Rijnmond.

De trainer van de Stadionclub verwacht geen problemen in de onderhandelingen met Bayern. "Zij hebben er ook baat bij dat hij aan spelen toekomt en het salaris is bij huren vaak ook geen probleem", stelt Advocaat. Over het spel van zijn ploeg is de ervaren oefenmeester tevreden. "Op de training leverde deze manier van spelen ook veel kansen op. Dat hebben we vandaag doorgetrokken. Er zit veel potentie in deze groep."