Harroui hoopt vurig op deal: 'Daar mag ik op mijn eigen positie spelen, hier niet'

Harroui hoopt vurig op deal: 'Daar mag ik op mijn eigen positie spelen, hier niet'

04-10-2020 17:14
23

De kans dat Abdou Harroui van Sparta naar FC Groningen gaat wordt steeds kleiner, maar de hoofdrolspeler zelf hoopt dat de clubs er alsnog uitkomen. De middenvelder van de Rotterdammers kan in het hoge noorden op zijn eigen positie spelen.

Sparta wil echter veel geld ontvangen voor Harroui en houdt zijn poot stijf. "Dat snap ik wel, maar natuurlijk hoop ik toch dat de clubs eruit komen", zegt de 22-jarige Rotterdammer tegenover FOX Sports. "Het is een goede en sportieve stap voor mij. Ik kan daar op mijn eigen positie spelen, terwijl ik dat hier niet mag. Hier speel ik rechtsbuiten, maar ik ben meer een middenvelder."

Henk van Stee, technisch directeur van de Spartanen, heeft een prijskaartje van tweeenhalf miljoen euro op Harroui geplakt. "Natuurlijk ben ik blij dat ik zo veel geld waard ben, maar als de clubs er niet uitkomen geef ik ook gewoon vol gas voor Sparta. Ik kom hier uit de jeugdopleiding en zal gewoon mijn best doen zo lang ik hier ben. Ik hoop dat ze eruit komen, maar ik laat het aan de clubs."