Update: 'PSV rondt medische keuring af en heeft Fein definitief binnen'

Update: 'PSV rondt medische keuring af en heeft Fein definitief binnen'

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 18:51ma 05-10-2020 om 18:51

Laatste update: dinsdag 6 oktober 2020 om 12:04di 06-10-2020 om 12:04

PSV staat volgens diverse media op het punt om een defensief ingestelde middenvelder aan de selectie toe te voegen. Adrian Fein, een 21-jarige Duitser, zou door Bayern München voor een jaar aan de Eindhovenaren verhuurd worden.

BILD en De Telegraaf weten te melden dat de sterke middenvelder voor een tijdelijke transfer naar PSV staat. Bayern zou Fein, die nog geen minuten maakte voor het eerste elftal van Der Rekordmeister, graag ervaring op willen laten doen in het Philips Stadion. In Eindhoven zou de Duitser na Ibrahim Sangaré, Eran Zahavi, Philipp Max, Yvon Mvogo en Vincent Müller de zesde aanwinst worden voor trainer Roger Schmidt.

Fein staat te boek als een defensief ingestelde middenvelder die met zijn 97 kilogram een indrukwekkende fysiek met zich meebrengt. Daardoor kan hij ook als centrale verdediger uit de voeten. De Telegraaf denkt dat Fein de opvolger moet worden van Timo Baumgartl, die op weg is naar Fulham. De Eindhovenaren willen naar verluidt ook nog een aanvaller en een vleugelverdediger aan de selectie toevoegen.

Afgelopen seizoen speelde de Duitser op huurbasis voor Hamburger SV in de 2. Bundesliga, waar hij in 31 wedstrijden in actie kwam en daarin één doelpunt maakte. Ook pakte hij maar twee gele kaarten. Fein werd ook al eens verhuurd aan Jahn Regensburg en heeft al diverse wedstrijden voor het tweede team van Bayern gespeeld.

Update: PSV heeft geen haast in de gesprekken met Bayern München over Adrian Fein. De middenvelder vertrekt waarschijnlijk op huurbasis naar Eindhoven, maar de presentatie zal niet eerder zijn dan dinsdag. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Dat is dan nog onder voorbehoud van een medische keuring. Fein moet in Eindhoven de opvolger worden van Timo Baumgartl.

Update: PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad de transfer van Adrian Fein afgerond. De medische keuring van de Duitse middenvelder verliep voorspoedig en dinsdagmiddag wordt de bevestiging van uit het Philips Stadion verwacht. De sterke Fein wordt gehuurd van Bayern München.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws