Koeman wil Memphis maandag nog halen: Wij willen graag, Memphis wil graag

Koeman wil Memphis maandag nog halen: "Wij willen graag, Memphis wil graag"

05-10-2020 16:23 Laatste update: 16:35
25

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman hoopt nog altijd op de komst van Memphis Depay. De Catalaanse club heeft tot maandagavond 23.59 uur om de deal met Olympique Lyon rond te maken. 

Koeman zou Memphis graag nog voor de transferdeadline verwelkomen. "Dat hoop ik van wel. Wij willen graag, Memphis wil graag", zegt de Barça-coach in gesprek met de NOS. "Alleen met de financiële situatie van de club, ook wat betreft de controle van de Spaanse bond, is het zo dat er eerst een speler weg moet, voordat er weer een speler mag komen. En dat is ook in het geval van Memphis."

Memphis heeft bij Olympique Lyon een aflopend contract en kan dus voor een zacht prijsje vertrekken. Koeman ziet een hernieuwde samenwerking wel zitten. "Memphis is een speler die voorin een bal vasthoudt, zijn duels wint en een hoog rendement heeft. En als je met een speler op een goede manier gewerkt hebt, en je kent een speler en je hebt een klik met een speler, dan denk ik dat het hier ook kan slagen", aldus de coach.

Om de komst van Memphis mogelijk te maken moet bijvoorbeeld Ousmane Dembélé nog vertrekken op deadlineday. Barcelona maakte maandag bekend dat het door de coronacrisis een verlies van 97 miljoen euro heeft geleden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Transferdeadline: 23.59 uur... ⏳ #memphis #memphisdepay #depay #barcelona #fcbarcelona #koeman #ronaldkoeman #transfer #voetbal #nossport

A post shared by NOS Sport (@nossport) on