ESPN: Dembélé verlaat trainingscomplex Barcelona en lijkt op weg naar United

ESPN: Dembélé verlaat trainingscomplex Barcelona en lijkt op weg naar United

05-10-2020 17:13
17

Ousmane Dembélé heeft maandag niet meegetraind bij FC Barcelona. De Fransman staat in de belangstelling van Manchester United en is naar alle waarschijnlijkheid bezig een transfer af te ronden.

Dat meldt ESPN. Dembélé arriveerde wel op het trainingscomplex van Barcelona, maar vertrok voordat de training begon. United en Barcelona zijn naar verluidt in onderhandeling over een mogelijke deal.

Wedden

Meer odds

Dembélé speelde vanaf november 2019 niet meer in het eerste elftal van de Spaanse club. De vorige trainer Quique Setién deed zelfs helemaal geen beroep op de aanvaller, die vaak kampte met blessures. Dembélé kwam in totaal 74 keer in actie voor Barcelona. In deze wedstrijden kwam hij negentien keer tot scoren en gaf hij zeventien assists.

United ziet in Dembélé een alternatief voor Jadon Sancho. The Mancunians hopen al langer op de komst van de aanvaller van Borussia Dortmund, maar willen niet voldoen aan de vraagprijs van 120 miljoen euro die de Bundesliga-club hanteert voor Sancho. Of United Dembélé definitief over gaat nemen of dat er gesproken wordt over een huurdeal is niet bekend.