Update: Deadline Day-climax op Old Trafford, Man U legt Pellistri voor 5 jaar vast

Update: Deadline Day-climax op Old Trafford, Man U legt Pellistri voor 5 jaar vast

06-10-2020 00:37 Laatste update: 00:35
32

Manchester United is druk bezig tijdens de laatste uren van de transferperiode: Alex Telles kwam over van FC Porto en ook Edinson Cavani is onderweg. Op de achtergrond is ook de zestienjarige Fransman Willy Kambwala gepresenteerd en lijkt ook Facundo Pellistri zich bij The Mancunians te voegen.

Kambwala komt over van Sochaux, laat Manchester United weten via de officiële kanalen. De jonge centrale verdediger moet eerst nog in quarantaine en zal daarna aansluiten bij het Onder 18-elftal van The Mancunians, waar onder meer de Nederlander Dillon Hoogewerf deel van uitmaakt.

The Mancunians hadden ook graag een vleugelaanvaller aan het eerste elftal toegevoegd, maar hebben naast Ismaïla Sarr (Watford) en Ousmane Dembélé (FC Barcelona) gegrepen. Pellistri moet de 'vacature' op Old Trafford nu in gaan vullen: de achttienjarige Uruguayaan zal overkomen van Peñarol en wordt al medisch gekeurd door Manchester United. Volgens AS en The Telegraph moet Pellistri 8,75 miljoen euro kosten en wordt hij meteen bij de A-selectie gehaald.

Update: Wederom nieuws vanaf Old Trafford: Pellistri heeft zijn medische keuring doorstaan en mag zichzelf nu speler van Manchester Untied noemen. De Uruguayaanse aanvaller komt over van Peñarol en heeft voor liefst vijf jaar getekend, met een optie op nóg een jaar.