Mundo Deportivo: droomtransfer van Memphis naar FC Barcelona ketst af

Mundo Deportivo: droomtransfer van Memphis naar FC Barcelona ketst af

05-10-2020 21:44 Laatste update: 23:50
41

Een grote klap voor Memphis Depay: volgens Mundo Deportivo is zijn transfer naar FC Barcelona afgeketst. De club had Ousmane Dembélé moeten slijten aan Manchester United, maar dat is niet gelukt.

Dat de transfer van Dembélé niet door zou gaan werd eerder op maandag duidelijk, maar andere media hielden de deur voor Memphis open omdat Barcelona bezig zou zijn met het verkopen van Rafinha, waardoor hij alsnog betaald zou kunnen worden.

Volgens MD lag de sleutel echter in de handen van Dembélé. Nu zijn overgang naar Manchester United niet doorgaat, is er ook een streep gezet door de komst van Memphis. Dat is een grote klap voor Memphis en trainer Ronald Koeman, die allebei vurig hoopten op een transfer. Koeman sprak maandag nog bij de NOS de hoop uit dat hij Memphis kon verwelkomen in Camp Nou.

Lyon-directeur Juninho maakte zondagavond na de wedstrijd tegen Olympique Marseille duidelijk dat de kans aanwezig was dat Memphis zou vertrekken, maar dat durfde hij niet met zekerheid te zeggen. Barcelona krijgt niet de kans om een bod te doen zolang Dembélé niet verkocht is.