Chelsea doet zaken met Fulham: middenvelder maakt seizoen af op Craven Cottage

Chelsea doet zaken met Fulham: middenvelder maakt seizoen af op Craven Cottage

06-10-2020 06:37
5

Fulham heeft zich versterkt met Ruben Loftus-Cheek. De Chelsea-middenvelder mocht vertrekken op Stamford Bridge en maakt het seizoen op huurbasis af op Craven Cottage.

Dat bevestigen Chelsea en Fulham via officiële kanalen. Loftus-Cheek kon bij Chelsea dit seizoen rekenen op weinig speeltijd en mocht op zoek naar een andere club. "Ik ben erg blij om voor 'the club next door' te gaan spelen", geeft de middenvelder aan in een eerste reactie. "Ik heb Fulham aan het begin van dit seizoen zien gezien, ze spelen erg degelijk voetbal. Met deze manager denk ik dat ik terug kan komen op mijn beste niveau. Dat is het belangrijkste voor me, om mijn vorm terug te vinden en dit team te helpen winnen."

Fulham-eigenaar Tony Khan denkt dat hij met Loftus-Cheek een goudmijntje in huis heeft gehaald en steekt zijn lof niet onder stoelen of banken. "Ruben is een speler van wereldklasse en heeft al de nodige ervaring opgedaan in de Premier League. We denken dat hij een waardevolle spelers zal zijn voor onze club."