BILD: Zirkzee kon overstap maken naar Bundesliga-club voor interesse Feyenoord

BILD: Zirkzee kon overstap maken naar Bundesliga-club voor interesse Feyenoord

06-10-2020 08:03
77

Joshua Zirkzee mag na de komst van Douglas Costa en Eric Maxim Choupo-Moting op huurbasis vertrekken bij Bayern München. FC Köln probeerde de Nederlander eerder deze transferperiode al binnen te halen, maar kreeg toen 'nee' te horen van Der Rekordmeister.

Dat meldt BILD. Bayern wilde Zirkzee in eerste instantie niet uitlenen, omdat de Nederlander gezien werd als de stand-in van topschutter Robert Lewandowski. Na de komst van Choupo-Moting en Douglas Costa was er opeens toch ruimte om Zirkzee te verhuren, maar dat was te laat voor Köln. Die Geißböcke schakelden na de Zirkzee-afwijzing razendsnel door en haalden vier aanvallende versterkingen naar de club, waardoor Zirkzee niet meer nodig was.

Feyenoord hoopt ondertussen wél op de komst van Zirkzee. De aanvaller gaf eerder al aan een overstap naar Nederland 'wel te zien zitten'. Feyenoord heeft naar verluidt al contact gezocht met Bayern en hoopt een huurdeal uit het vuur te slepen. Gesprekken zijn nog niet gaande, maar beide partijen hebben nog tot dinsdag 23.59 uur om tot een overeenkomst te komen.