Kink in de kabel bij Emmen: 'Hopen het te herstellen, of dat lukt is niet zeker'

Kink in de kabel bij Emmen: 'Hopen het te herstellen, of dat lukt is niet zeker'

Gepubliceerd: dinsdag 6 oktober 2020 om 08:18di 06-10-2020 om 08:18

FC Emmen is nog niet klaar op de transfermarkt, zo geeft voorzitter Ronald Lubbers aan. De club uit Drenthe wil nog een vleugelspits halen en houdt de ogen open voor andere buitenkansjes.

Emmen dacht de nieuwe vleugelaanvaller maandagavond binnen te hebben, maar er ontstond een kink in de kabel. Om welke speler het gaat geeft Lubbers niet prijs. "We hopen dat nog te herstellen, maar of dat lukt is niet zeker", geeft Lubbers aan in gesprek met RTV Drenthe. Het zou gaan om een speler die bij een Nederlandse club onder contract staat. "Lukt het niet dan moeten we schakelen naar optie twee en drie. Voor die twee zijn we overigens niet gebonden aan de deadline."

Eerder haalde Emmen Ricardo van Rhijn en Felix Wiedwald binnen. "We zochten al langere tijd naar een keeper, die de concurrentie aan moet gaan met Dennis Telgenkamp en die hebben we in Wiedwald gevonden. Hij is een ervaren speler, die op een hoog niveau heeft gespeeld", vertelt Lubbers over Wiedwald.

De transfer van Van Rhijn was een strategische. "We slaan met hem twee vliegen in één klap omdat hij op twee posities uitstekend uit de voeten kan. Mocht Glenn Bijl alsnog vertrekken, desnoods in de winterstop, dan hebben we met Ricardo natuurlijk een uitstekend alternatief die er dan direct kan staan", sluit Lubbers af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws