Bevestiging uit Enschede: Twente haalt Dervisoglu en heeft de selectie rond

Bevestiging uit Enschede: Twente haalt Dervisoglu en heeft de selectie rond

Gepubliceerd: dinsdag 6 oktober 2020 om 16:37di 06-10-2020 om 16:37

Halil Dervisoglu speelt komend seizoen voor FC Twente. De Tukkers wilden koste wat het kost nog een aanvaller aan de selectie toevoegen en zijn daar met de komst van de voormalig Spartaan in geslaagd. Dervisoglu wordt voor één seizoen gehuurd van Brentford.

De twintigjarige aanvaller sluit na de interlandperiode aan bij de selectie van de club uit Enschede, zo valt te lezen op de website van Twente. Dervisoglu doorliep de jeugdopleiding van Sparta en debuteerde in mei 2018 voor de Rotterdammers. Na 51 wedstrijden in het Sparta-shirt werd hij weggekocht door Brentford. Daar speelde hij tot dusver zeven wedstrijden.

Dervisoglu heeft zin in zijn verblijf in Enschede. "De eerste contacten die ik had met Jan Streuer en Ron Jans gaven meteen vertrouwen en een ‘push’ om voor FC Twente te kiezen. Een interessante club met een mooi stadion. Het team is goed begonnen aan dit seizoen en heeft de ambities om wat te bereiken, daar wil ik deel van uitmaken. Een mooie uitdaging voor mij dit jaar."

Jan Streuer, die als technisch directeur verantwoordelijk is voor de komst van Dervisoglu, is blij met zijn nieuwste aanwinst. "Ook Halil is een creatieve speler die we er heel graag bij wilden hebben. Een talentvolle jongen die ons aanvallend nog meer mogelijkheden geeft. Met het aantrekken van Halil hebben we de selectie rond."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws