NOS: PSV doet alweer zaken met Chelsea en rondt Van Ginkel-transfer af

NOS: PSV doet alweer zaken met Chelsea en rondt Van Ginkel-transfer af

Gepubliceerd: dinsdag 6 oktober 2020 om 16:52di 06-10-2020 om 16:52

Laatste update: dinsdag 6 oktober 2020 om 16:53di 06-10-2020 om 16:53

Volgens de NOS is het rond: Marco van Ginkel is weer speler van PSV. Voor de vierde keer halen de Eindhovenaren de middenvelder op bij Chelsea. Dinsdag wordt ook de bevestiging vanuit het Philips Stadion nog verwacht.

De afgelopen vier jaar besloot PSV drie keer om de voormalig Vitesse-speler van Chelsea te huren. In die periodes bewees Van Ginkel zich als een belangrijke speler voor de Eindhovenaren, maar in dienst van The Blues speelden blessures hem altijd parten. Nu krijgt hij voor de vierde keer de kans om zich in een PSV-shirt te laten zien, weet de NOS.

Van Ginkel wil in Brabant ook weer wedstrijdritme gaan opdoen, omdat hij nu herstellende is van een zware knieblessure. De laatste wedstrijd die de Amersfoorter speelde was in het shirt van PSV tegen FC Groningen, op 6 mei 2018. Op dat moment waren de Eindhovenaren al kampioen nadat ze eerder in het seizoen thuis met 3-0 van Ajax wonnen.

Tijdens zijn Eindhovense periodes werd Van Ginkel nog een keer kampioen, in 2016. Op dit moment heeft de middenvelder nog een contract tot medio 2021 in Londen. Bij PSV zal Van Ginkel moeten concurreren met spelers als Ibrahim Sangaré, Mohamed Ihattaren, Mauro Junior, Pablo Rosario, Jorrit Hendrix en het andere transfertarget van PSV op deadline day: Adrian Fein.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws