PSV laat zich gelden: 'Ze bombarderen zich meteen tot titelkandidaat nummer één'

PSV laat zich gelden: 'Ze bombarderen zich meteen tot titelkandidaat nummer één'

06-10-2020 23:06
134

PSV zorgt met de komst van Mario Götze voor een stunt op de transfermarkt, maar er worden wel vraagtekens geplaatst bij zijn fitheid. De 28-jarige spelmaker worstelt al jaren met blessures, weet Kenneth Perez.

"Het zal mij benieuwen. De laatste keer dat ik hem heb zien voetballen is heel lang geleden. Ik heb hem ook altijd ietwat te dik gevonden, dat hij niet fit was", zegt de Deense analist bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Hij heeft ook een stofwisselingsziekte gehad en dat soort dingen. Hij heeft gewoon heel weinig gespeeld. Ik kan dus totaal niet beoordelen op wat voor niveau hij nu zit en hoelang het duurt voordat hij wedstrijdfit is. Bij zijn laatste club heeft hij ook bijna niet gespeeld."

"Ik ben benieuwd: hoe gaat het nu met het vol gas-voetbal?", vraagt ook VI-verslaggever Martijn Krabbendam zich af. "Als je Ihattaren te dik vindt en je haalt nu Götze, ja dat kan… Ze hebben Zahavi ook al gehaald. Dat zijn niet twee spelers waarmee je volgens mij de boel gaat afjagen. Ik ben daar heel nieuwsgierig naar."

Krabbendam onderschrijft wel dat PSV zich flink heeft laten gelden op de transfermarkt. "Als je kijkt wat PSV gehaald heeft, dan bombarderen ze zich meteen tot titelkandidaat nummer één."