Rustige deadline day in Groningen: 'Dan kun je je laptop wel dichtklappen'

Rustige deadline day in Groningen: 'Dan kun je je laptop wel dichtklappen'

Gepubliceerd: woensdag 7 oktober 2020 om 13:17wo 07-10-2020 om 13:17

Mark-Jan Fledderus hoopte op deadline day nog op een buitenkansje voor FC Groningen, maar die kwam niet meer voorbij. De technisch directeur greep ook naast Abdou Harroui, die bij Sparta is gebleven.

De laatste paar dagen van de transfermarkt stonden voor Groningen in het teken van het halen van aanvallers. "Uiteindelijk is er ook één gekomen met Alessio da Cruz, maar het is wel bekend dat we ook graag Abdou Harroui van Sparta nog aan de selectie hadden toegevoegd", vertelt Fledderus aan FC Groningen TV. Dat is op de transfersom niet doorgegaan."

Tot januari moet de Trots van het Noorden het dus gaan doen met de huidige selectie, die krap oogt. "Daar hebben we bewust voor gekozen", zegt Fledderus. "We willen een kleinere selectie met zo veel mogelijk kwaliteit en daarachter een groep met talentvolle jongens onder de 21. Die willen we ook kansen en speelminuten geven om zich verder te ontwikkelen."

Toen duidelijk werd dat Harroui niet naar Groningen zou komen, ging de laptop van de technisch directeur dicht. "Je moet rond zes, zeven uur wel dicht bij een deal zijn omdat er nog van alles geregeld moet worden. Als dat dan niet zo is kan de laptop wel dicht. We hebben gewacht op buitenkansjes, zoals Götze naar PSV of Bruno Martins Indi naar AZ, maar die kwamen niet meer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws