'Ongelooflijk afgetrainde' Götze imponeert bij keuring PSV: 'Nog nooit gezien'

'Ongelooflijk afgetrainde' Götze imponeert bij keuring PSV: 'Nog nooit gezien'

Gepubliceerd: woensdag 7 oktober 2020 om 21:00wo 07-10-2020 om 21:00

Laatste update: woensdag 7 oktober 2020 om 21:06wo 07-10-2020 om 21:06

PSV heeft met Mario Götze een 'jonge god' in huis gehaald, constateren Hans Kraay jr. en Arnold Bruggink. De 28-jarige Duitser heeft afgerekend met zijn pafferige imago.

Götze worstelde in zijn Bayern München- en Borussia Dortmund-jaren met zijn gewicht, maar de foto's van zijn medische keuring bij PSV vertelden een nieuw verhaal. "Zó, ongelooflijk afgetraind", reageert Kraay bij FOX Sports. "Een jonge god en een heel smal koppie. Zo smal heb ik hem eigenlijk nog nooit gezien."

Het postuur van Götze was meteen na zijn Eredivisie-transfer onderwerp van gesprek. Bruggink begrijpt dat, maar weet dat de kersverse PSV'er aan zichzelf heeft gewerkt. "Dat beeld is er nog een beetje van een paar jaar geleden, maar als je hem volgt op Instagram had je allang gezien dat hij enorm fit is."

Bruggink vindt de overstap PSV-coup een 'sensatie'. Götze gaat in Eindhoven naar verluidt niet meer dan twee miljoen euro verdienen, terwijl hij bij Dortmund jaarlijks tien miljoen cashte. "Als je veel geld hebt, kun je uit luxe die keuze maken. Roger Schmidt heeft hem zover gekregen om naar PSV te komen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws