'Ronaldo krijgt na interland Portugal nieuws over inbraak in villa te horen'

'Ronaldo krijgt na interland Portugal nieuws over inbraak in villa te horen'

Gepubliceerd: donderdag 8 oktober 2020 om 16:38do 08-10-2020 om 16:38

Vervelend nieuws voor Cristiano Ronaldo: de villa van de Portugese vedette op Madeira is het doelwit geweest van een inbraak. Dat meldt El Diario de Noticias Madeira.

In de nacht van woensdag op donderdag gingen een dief zijn gang in de villa van Ronaldo in Funchal, de hoofdstad van Madeira. De buit: een gesigneerd Juventus-shirt ter waarde van 200 euro. De inbraak vond plaats na de oefeninterland van Portugal tegen Spanje (0-0), waarin Ronaldo 73 minuten speelde.

Volgens de lokale pers kwam de dief binnen via een achterdeur in de garage, die open was gelaten door een medewerker van Ronaldo. Een familielid van de Juventus-aanvaller sloeg alarm en informeerde de politie op Madeira. Er is nog een klopjacht gaande op de verdachte. Er zijn beelden van hem.

Ronaldo heeft al jaren een villa op 'zijn' Madeira met een geschatte waarde van acht miljoen euro. Het is onbekend of moeder Dolores Aveiro ten tijde van de inbraak in het huis was. Vrouw Georgino Rodriguez was woensdagavond aanwezig bij de Paris Fashion Week.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws