Feyenoord-deal ketst af: 'Misschien gaat er in toekomst nog wat gebeuren'

Feyenoord-deal ketst af: 'Misschien gaat er in toekomst nog wat gebeuren'

09-10-2020 08:08 Laatste update: 09:06
45

Joshua Zirkzee werd op deadlineday lang in verband gebracht met Feyenoord, maar uiteindelijk bleef de aanvaller bij Bayern München. Hij wilde graag uitgeleend worden, maar gaat nu voor zijn kans bij Der Rekordmeister.

"Een moeilijk verhaal, maar ik blijf bij Bayern", reageert Zirkzee op de transferverhalen voor de camera van het Algemeen Dagblad. "Misschien dat er in de toekomst nog wat gaat gebeuren. Op deadlineday was er weinig tijd, dus toen heb ik besloten om bij Bayern te blijven. Wie weet in de winterstop, misschien ook niet."

Wedden

Meer odds

Zirkzee leek wel oren te hebben naar een tijdelijke overstap naar Feyenoord. Een deal tussen Bayern en de Rotterdamse club bleef echter uit. "Ik heb gezien wat er in de media stond. Ik praat daarover met mijn vader, hij regelt alles voor mij", geeft Zirkzee aan, die zelf geen contact heeft gehad met Feyenoord. "Nee, ik niet. Op deadlineday kwam de beslissing dat ik uitgeleend wilde worden, maar uiteindelijk was er te weinig tijd."

De aanvaller gaat nu voor zijn kans bij Bayern, waar hij op één veld staat met Robert Lewandowski. "Ik speel bij Bayern, dat is gewoon een topclub. Daar kan ik me nog prima ontwikkelen. Wie zegt dat ik geen speelminuten ga krijgen bij Bayern? Het is aan mij de concurrentiestrijd aan te gaan."