NAC verbolgen over uitspraken De Graafschap-coach Snoei: 'Onhandig en ongepast'

NAC verbolgen over uitspraken De Graafschap-coach Snoei: 'Onhandig en ongepast'

09-10-2020 08:39 Laatste update: 08:48
66

Bij NAC Breda is men niet te spreken over de uitspraken van Mike Snoei. De trainer van De Superboeren uitte kritiek nadat bekend werd dat de Keuken Kampioen Divisie-topper tussen De Graafschap en NAC niet door kon gaan vanwege een corona-uitbraak bij de uitploeg.

Snoei gaf aan dat NAC er waarschijnlijk niet alles aan had gedaan om de verspreiding van het coronavirus op de club tegen te gaan. "Bij ons is het bijna een heksenjacht op de club. Dan vind ik het wel enorm teleurstellend dat er zó veel positieve uitslagen bij NAC zijn. Dat vind ik wel bijzonder", zei hij.

Dit was tegen het zere been van Mattijs Manders, algemeen directeur van NAC. "Ik denk dat we er met elkaar alles aan doen. Dan vind ik zo'n uitspraak op z'n zachtst gezegd onhandig en eerlijk gezegd een beetje ongepast", geeft hij aan in gesprek met NPO Radio 1. "Laten we hopen dat het nooit gebeurt, maar het kan morgen ook bij De Graafschap gebeuren. Ik vind dat je dan ook een beetje collegiaal moet zijn en begrip moet hebben voor de situatie. We zijn hier allemaal niet bij gebaat."

De KNVB is op zoek naar een nieuwe datum voor het treffen tussen beide ploegen.