Wolters gaat tweede buitenlandse avontuur aan en tekent in Griekenland

Wolters gaat tweede buitenlandse avontuur aan en tekent in Griekenland

09-10-2020 15:13
14

Randy Wolters speelt voorlopig in de Griekse Super League 2. De 30-jarige linksbuiten, wiens contract bij NEC afgelopen seizoen afliep, heeft een contract getekend bij Xanthi en staat daarmee voor zijn tweede buitenlandse avontuur.

Eerder speelde de aanvaller uit Leiden al voor Dundee FC in Schotland, maar Wolters voetbalde vooral in Nederland. Zo maakte hij minuten voor FC Utrecht, FC Emmen, FC Den Bosch, VVV-Venlo, Go Ahead Eagles, ADO en dus NEC. In Nijmegen waren de diensten van de linkspoot na twee seizoenen niet meer gewenst en dus was hij deze zomer vrij om te gaan en staan waar hij wilde.

Wolters bleef fit door in de zomermaanden met ADO Den Haag mee te trainen en had op dat moment al wat aanbiedingen uit het buitenland, maar die waren niet tot tevredenheid van het kamp-Wolters. Met het tekenen van zijn contract in Griekenland komt er een einde aan een periode van ruim zeven maanden zonder wedstrijden voor de linkspoot.

Bij Xanthi zal de Leidenaar op het tweede Griekse niveau gaan uitkomen. De club uit het noorden van Griekenland degradeerde afgelopen seizoen uit de Super League en zal met Wolters in de gelederen zo snel mogelijk weer willen promoveren. Het is onduidelijk voor hoe lang de aanvaller getekend heeft bij Xanthi.