Kamp-Schöne overweegt juridische stappen tegen Genoa: 'Schendingen van contract'

Kamp-Schöne overweegt juridische stappen tegen Genoa: 'Schendingen van contract'

09-10-2020 16:43
122

Lasse Schöne en Genoa liggen met elkaar overhoop. De Deense middenvelder werd door de club niet ingeschreven voor de competitie, maar nu blijkt dat de voormalig Ajacied nog maanden salaris tegoed heeft van de Italianen.

Het management van Schöne overweegt juridische stappen tegen Genoa, zo valt te lezen in Voetbal International. De club moet nog enkele maanden aan salaris en bonussen aan de Deen betalen en dat gaat zelfs terug tot het vorige seizoen. "Over de hele gang van zaken hebben we deze week ons zegje gedaan, maar we laten het er niet bij zitten", zegt zaakwaarnemer Revien Kanhai tegen het weekblad.

"Er wordt op een schandalige manier met Lasse omgegaan en aangezien er al langere tijd afspraken worden geschonden komen we in actie", gaat de belangenbehartiger van de technische middenvelder verder. "Er is inmiddels direct juridische actie ondernomen omdat dit tegen alle juridische waarborgen en vergelijkbare zaken vanuit FIFA en het CAS ingaat. Er is een sommatiebrief gestuurd waarin de club wordt gewezen op de schendingen van het contract."

Schöne en zijn belangenbehartigers zijn diep teleurgesteld in Genoa, dat volgens hen bewust heeft gewacht met het niet inschrijven van de Deen voor dec competitie. "Hadden ze dit ruim ervoor gedaan dan was er nog tijd geweest om het contract te ontbinden of een andere club te zoeken", zegt een balende Kanhai.